top of page

Velger Ozon til å desinfisere klær

Herald Scotland | Kristy Dorsey | 05. September 2020


Ifølge noen estimater bidrar klimagassene som slippes ut i produksjon, produksjon og transport av de millionene plaggene som kjøpes hvert år mer til klimaendringene enn de årlige utslippene av fly- og sjøreiser til sammen. Industrien er på vei til å stå for en fjerdedel av verdens karbonbudsjett innen 2050.


Andrew Rough, chief financial officer i ACS UK.


Gjennom den nye Moss Bros-kontrakten og eksisterende partnerskap med Slater Menswear, Next og hundrevis av uavhengige forhandlere under merkene Cameron Ross og Ultimate Formal Hire, tilbyr ACS nå rengjøring av plagg til 80 prosent av Storbritannias herreklær utleiesektor.


I tillegg til den økende trenden mot leie av hverdagsklær, har ACSs arbeid med forbedrede rengjøringsprosesser skapt et "høyt nivå" av interesse fra detaljhandelskonsernene i bekymring for å begrense spredningen av Covid-19.


Støttet av innovasjonsfinansieringsspesialisten ABGI-UK, har ACS investert i mer enn 20 forskningsprosjekter, inkludert flere studier for å ytterligere forbedre hygiene og miljøstandarder for rengjøringsprosessene. En av disse resulterte i utviklingen av et biocid kalt Ozon, som ACS har brukt de siste fire årene.


Sjefsdirektør Anthony Burns sa at alle klær på ACS blir renset ved hjelp av Ozon, som eliminerer lukt og samtidig dreper bakterier og virus. I tillegg sies det å spare energi, vann og kjemisk bruk.


"Vitenskapelig måling har vist at plaggene våre er renere enn svært hygieniske restaurantforberedelsesområder," sa han. "Ozonteknologi forlenger også livssyklusen til klær og hjelper ACS med å redusere effekten av rask mote."


Du kan lese hele artikkelen her:

77 visninger

Comments


bottom of page