PERSONVERN

Desintrygg AS (heretter kalt"Desintrygg") kontrollerer behandlingen av persondata på desintrygg.no og dens unersider. Desintrygg respekterer ditt personvern og vil behandle alle personopplysninger i samsvar med EUs personverndirektiv (EU General Data Protection Regulation). Nettstedet drives av Westerby Development på Desintrygg sitt vegne.

Denne personvernpolicyen skal hjelpe deg med å forstå hvilke data det er vi innhenter, hvorfor vi innhenter dem, hva vi gjør med dem, og også hvilke valg du har vedrørende bruk, tilgang til og retting av personlig informasjon.

Når du besøker nettstedet vil Desintrygg beholde og behandle en del generell identifiserbar informasjon. Vi kan også innhente eller opprette samlede eller anonymiserte data basert på brukeraktiviteten på våre nettsider, noe som vil hjelpe oss med å forbedre nettstedets innhold og funksjonalitet.

Hvis du sender inn informasjon via kontaktskjema, for eksempel hvis du søker jobb i Desintrygg eller sender en forespørsel på noen av nettsidene, vil de persondata du frivillig oppgir behandles av Desintrygg og/eller våre tilknyttede selskaper, avhengig av hvilken del av nettstedet du besøker.

Vi lagrer ikke data lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle det formålet personopplysningene ble innhentet for.

Vi behandler persondata som er innhentet fra nettstedet med følgende formål:
 

  • Dersom du har sendt inn et kontaktskjema, bruker vi dine persondata for å besvare din konkrete henvendelse.
     

  • Dersom du registrerer deg hos en av Desintrygg forretningsenheter på nettet, kan de bruke denne informasjonen til å gi deg spesialtilpasset informasjon om Desintrygg tilbud i forbindelse med dine behov.
     

  • Dersom du søker jobb hos oss gjennom rekrutteringsportalen, vil vi bruke de persondata du sender inn for å behandle din søknad. Vi vil be om ditt samtykke for å bruke konkret informasjon, og vi vil beholde søknaden din i ett år dersom du kan være aktuell for andre stillinger. Du vil få mer informasjon gjennom rekrutteringsportalen før du søker på en stilling.
     

  • Noen ganger gjennomfører vi nettbaserte undersøkelser for å få bedre forståelse for behovene og profilene til våre besøkende. Når vi utfører en undersøkelse vil vi informere deg om hvordan vi vil bruke informasjon på det tidspunktet vi innhenter informasjon fra deg på internett.
     

Selv om vi deler samlet eller anonymisert informasjon jfr. avsnitt 3 ii) med andre for å illustrere trender osv., vil vi ikke dele eller selge dine persondata til aktører som ikke er tilknyttet oss for at de skal bruke dem til markedsføringsformål.

Dette nettstedet er ikke beregnet for bruk av barn under 13 år. Dersom vi oppdager at et barn under 13 år har gitt oss sine persondata, vil vi sørge for at disse slettes så raskt som mulig.

På forespørsel har du rett til å få innsyn i hvilke persondata Desintrygg har om deg. Du kan også be om at eventuelle overflødige persondata vi har blir slettet eller blokkert, og eller at eventuelle feilaktige persondata vi har blir rettet.

 

Du kan også kontakte Datatilsynet for å legge inn klage.

 

Hvis du ønsker informasjon utover det som står i denne policyen om hvordan din informasjon blir brukt, hvordan vi bevarer sikkerheten til din informasjon, eller hvilke rettigheter du har til innsyn i den informasjonen vi har om deg, kan du ta kontakt med oss ved å bruke kontaktskjema eller kontakte oss på telefon: +47 22 46 03 00