top of page

Vi skaper trygt inneklima med bruk av ledende teknologi og godt håndverk. Vi er kjent for å ha smarte løsninger, effektive systemer og arbeidere som er dyktige på kommunikasjon.

Vi gjenoppretter og nullstiller
hjem som er skadet

Vi avdekker årsaker
for 
at noen blir syke hjemme

Vi er ledende på Ozongass teknologi

i Norge

Hvorfor vi har valgt å spesialisere oss på Ozongass

Bortsett fra klor. Er Ozongass den mest utbredte løsningen for desinfisering verden over. Ozon er 3 000 ganger mer effektivt en klor, men krever dyr teknologi og gode sikkerhetsløsninger. Ozongassen fyller hele rommet og kommer til på alle steder, det desinfiserer alle flater inkludert tekstiler og mat uten å skade eller matte overflaten.

Ozon går tilbake til oksygen når prosessen er ferdig og gjenlegger igjen kjemiske rester. Derfor brukes Ozon til desinfisering av kjøtt, grønnsaker og en rekke andre matvarer verden over. Ozon skader heller ikke overflaten slik gjentatt vask med kjemiske midler gjør.

Før Desintrygg, var Ozongass mest utbredt på renseanlegg for drikkevann i Norge.

Vår løsning

 

Ved å kombinere siste og beste teknologien fra flere industrier har Desintrygg klart å utvikle maskiner med en kapasitet som før var forbeholdt sykehus, romfart og militæret. Systemet har intelligent og sikker styring med sensor-feedback. Sammen med verdens kraftigste Ozongeneratorer og markedets kraftigste kjølesystem. Dette sikrer at man hver natt når de verdiene som forskningsmiljøet og offentlige etater anbefaler for desinfisering
av bl.a. SARS-Cov-2.

Vi er

Et team med dyktige håndverkere og ingeniører som er spesialister på sunt inneklima.
Vi finner årsaken, utbedrer og nullstiller boligen din slik at du kan puste lettet ut i en bolig som er trygg. 

Kontakt oss

KONTAKT OSS

Telefon: 22 46 03 00

Email: kontakt@desintrygg.no

Desintrygg AS

Ola Valdris vei 10B,

1357 BEKKESTUA

Takk for henvendelsen.
Vi kontakter deg vanligvis samme dag.

bottom of page