top of page

Oxford-basert oppstartfirma med eks-NASA-forsker vasker klær med Ozon

UKTECH.NEWS | 04. november 2020


Oxwash ble grunnlagt av tidligere NASA-forsker Dr. Kyle Grant og Thomas de Wilton i 2017, og er verdens første fremtidssikre og klinisk rene vaskeservice. Plattformen utvikler prosesser for å ha null netto karbonutslipp for hele vaskeriprosessen - fra innsamling til vask og tilbake til levering.

Oxwash i London

Oxwash åpnet sin virksomhet i London rett før den andre britiske lockdownen, etter merkevarens suksess i Oxford og Cambridge. Lagoon, som setter opp butikk i Battersea, tilbyr klesvask og klesrens på forespørsel til de fleste SW-postnummerene via sine blå, miljøvennlige eCargo-sykler.

Kyle Grant, administrerende direktør og medstifter, sa: “Vi er heldige og glade for at vi var i stand til å starte i forkant av den andre britiske låsingen denne uken og støtte vårt lokalsamfunn gjennom vinteren fremover. Vi er forpliktet til å gi innbyggerne i London en tjeneste som er enkel, bærekraftig og hyggelig å bruke. ”

Så langt hadde den Oxford-baserte oppstarten et godt år. I løpet av pandemien var Oxwash i stand til å betjene fastleger og klinikker på grunn av deres vaskeriteknologi av medisinsk kvalitet som vanligvis ble brukt i romskip og sterilisering på sykehus. Den bruker Ozon desinfeksjon og Deodourisation teknologi for å gi coronavirus (COVID-19) desinfeksjon for kunder i Oxford.

Ifølge selskapet sikrer det utryddelse av bakterielle, sopp- og virale midler i kundenes varer ved å kombinere ozondesinfeksjon med termiske og biologisk nedbrytbare kjemiske prosesser for å oppnå desinfeksjon av mer enn farmasøytisk kvalitet.


Hentet inn £ 1,4 millioner

Tidligere i år samlet oppstart av klesvask og renseri £ 1,4 millioner investeringer fra forskjellige investorer, inkludert Twitter medstifter, Biz Stone. Selskapet bruker også pickups uten kontakt, elektriske lastesykler tilpasset bærbare ozongeneratorer for å sterilisere gjenstander, oppløselige tøy-vesker for å eliminere koronavirusoverføring gjennom stoff og klær.


Du kan lese hele artikkelen her

44 visninger

Comments


bottom of page