top of page

PASSER ALLE TYPE BUSSER

Med tykkelse på kun 9.5cm kan maskinen enkelt monteres flere steder i bussen. Den blir levert i 12v og 24v med eller uten eget batteri som lader når bussen kjører. Startes med nøkkelbryter og blinker rødt sammen med led-panelet frem til bussen er trygg, og klar for bruk. Enkelt, sikkert og effektivt.

Gen5Trans.png

Vi utfører testing etter NASAs foretrekkende metodikk og utstyrskriterier slik at tilstrekkelige verdier blir nådd på deres busser. Dette sikrer også at inneklima er trygt når det røde lyset slukker.

Noen av løsningene for montering ser du her

Desintrygg_gen5_4.png
Desintrygg_gen5_1.png
Desintrygg_gen5_2.png

LØSNING FOR ALLE BEHOV

Fastmontert løsning for busser som har behov for å kunne desinfisere på tur eller hvor bussen står på privat plass over natten.

 

Med markedets kraftigste maskiner og innebygd rensesystem med intelligent styring er et trykk på knappen alt som skal til.

Maskinen venter 1 minutt med å starte så man har god tid til å lukke døren. Den har også egen hovedstrømsbryter og nøkkelbetjent startknapp som ekstra sikringstiltak.

Etter kun 25 minutter (avhengig av kjøretøy) er alle flater i hele kjøretøyet desinfisert og luften er renset med det innebygde rensesystemet.

Dette vises med at det røde lyset slukker.

OPPLADBAR TIL BIL

Skru maskinen på, sett den inn i bilen, trykk på knappen og lukk døren. Enkelt og greit.

Vår oppladbare maskin desinfiserer alle flatene i hele bilen på kun 25 minutter. Tar 2 biler på en lading og blir levert med en ladestasjon ved bestilling av flere en 2 maskiner.

Med sitt kompakte format og smart styring setter denne en ny standard for trygg, effektiv og miljøvennlig desinfisering av biler.

Desintrygg NIXIE-10.png

DEN RASKESTE, MEST MILJØVENNLIGE OG

RESSURSEFFEKTIVE MÅTEN Å DESINFISERE KJØRETØY

NIXIE

UNDER SETET

PÅ HJULBRØNN

Applikasjonsområder:
Alle typer transport er gode applikasjonsområder. Rutebuss, turbuss, tog, ferge, fly, helikopter og trikk og T-bane. Gjør du syke og pasienttransport har vi egne løsninger tilpasset dette, ta kontakt for en hyggelig prat.

Her kan du lese hvordan Spanske myndigheter bruker Ozon til å desinfisere offentlig transport
 
Her kan du lese hvordan de desinfiserer ambulanser med Ozon

Desintrygg_reise_stickerpabuss_edited.jpg
Kontakt_Reise

Kontakt oss for ytterligere info eller bestilling.

Telefon: 22 46 03 00

Din henvendelse er mottatt, du hører straks fra oss.

bottom of page