Spanske myndigheter bruker Ozon til å desinfisere offentlig transport i Barcelona

TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) bruker spesielle smitteforebyggende tiltak, inkludert daglig rengjøring og desinfisering av alle busser.


På bussen utføres desinfisering ved hjelp av Ozon, en sjokkbehandling som på kort tid eliminerer alle typer forurensninger i luften, som bakterier, virus og sopp. Den brukes til miljøhygiene og eliminering av lukt.

Ozondesinfeksjon er lagt til bussens nattlige rengjøringsoppgaver, som inkluderer daglig støvsuging og søppeloppsamling, samt drivstoff forsyning.


Når det gjelder metroen, desinfiseres passasjerområder daglig med vann, vaskemiddel og blekemiddel eller andre likeverdige produkter, spesielt alle elementer som kan berøres av hender.


Generelt sett blir også alle områder av offentlig eller delt bruk (tog- og stasjonsseter, rekkverk, rekkverk) og alle betjeningsenheter som dørhåndtak, trykknapper, heisknapper og billettmaskiner rengjort.


Du kan lese om tiltaket og se video på TMB sine sider her

7 visninger

Siste innlegg

Se alle
  • Facebook
Desintrygg_LOGO_MSLAG_SVART_RGB.png

©2020 by Desintrygg AS

Org. nr. 925 321 141

OZON

Stammer fra det greske ordet ozein som betyr å lukte. Ozon er en blåaktig vannløselig gass med en distinkt lukt og en lang historie i terapeutisk bruk. På hebraisk betyr ordet "Guds pust".

"Ozon er blant de mest effektive desinfeksjonsmidlene for alle typer mikroorganismer"

"Automatisk desinfeksjonsmetode som Ozon øker sikkerhet, reduserer arbeidsbelastning og eksponering av kjemikalier for personalet."