Desintrygg_visning.png
NULLSTILL BOLIGEN DIN!
Dyktig håndverk og teknologi sammen om trygt og miljøvennlig renhold

FJERNER LUKT 

Etter en profesjonell flyttevask fjernes sterke lukter som over tid har satt sitt preg på boligens flater. Røyklukt, matlukt, lukt fra husdyr, fukt og mugg, dødsbo.

FJERNER SKADELIGE PATOGENER

Våre høyeffektive Ozon maskiner fjerner 99.999% av alle allergener og patogener, bakterier og virus. (inkludert virus som Coronavirus og andre influensavirus som H5N1.)

SKADER IKKE OVERFLATER

Mat og innbo blir uberørt av desinfiseringen, dermed krever prosessen lite for- og etterarbeid for deg.

TAR SKADEDYR I ALLE STØRRELSER

Fra den minste loppen og midden til den største kakkerlakken. Alle skadedyr i boligen blir tatt.

NY RENHOLDSSTANDARD

Bygget på brukertrygghet som er bærekraftig for miljøet, interiøret og arbeidsstyrken. Fjerner absolutt all lukt og sikrer et trygt og fornøyelig boligbytte for alle parter.

Desintrygt Boligbytte® er den øverste standarden for renhold av bolig. Det utføres ett profesjonelt renhold med egne vaskeprotokoller, etterfulgt av en Ozonbehandling med markedets kraftigste Ozongeneratorer. Med boligen tettet av, nås verdier langt høyere en det som brukes i kabinett til desinfisering av kirurgisk utstyr på bl.a. Ullevål Sykehus.

Etter 3-7 dager er boligen fri for 99.999% av virus, bakterier, muggsopp, allergener fra dyr og naturen, skadedyr og giftige pathogener. Desintrygg bruker den mest utbredte teknologien fra sektorer som sykehus, militæret, romfart og vannkraftverk. Desintrygg har utviklet verdens kraftigste Ozonmaskiner I kompakt størrelse som kalibreres med samme utstyr som NASA bruker når de desinfiserer romfartøy. Dette sikrer at verdiene speiler det forskning og myndigheter anbefaler for desinfisering av bl.a. Coronavirus SARS-COV-2.

Rapport på utført

arbeid til

boligsalgsmappen

Garanti på både vask og luktfjerning

SLIK KOMMER DU I GANG

®

DESINTRYGT BOLIGBYTTE

Med stor variasjon i tilstanden på boligen, ønsker vår renholdspartner å kartelgge dette på telefon. Etter det sender vi over samlet pris og mulig oppstartstid.

For å bestille telefon-befaring fra vår renholdspartner kan du gå hit

KUN DESINFISERING MED OZON

Dersom du ønsker å gjøre vasken selv kan du se priser og booke direkte i vår kalender eller ring oss på 22 46 03 00 for en prat. Du kan også chatte med oss nede i høyre hjørnet eller bruke vårt kontaktskjema eller mail oss på kontakt@desintrygg.no 

 
World-Health-Organization-Logo_Desintryg

"Ozon er blant de mest effektive desinfeksjonsmidlene for alle typer mikroorganismer"

Desintrygg_FHI_logo.webp

"Automatisk desinfeksjonsmetode som Ozon øker sikkerhet, reduserer arbeidsbelastning og eksponering av kjemikalier for personalet."

USYNLIG TRYGGHET

Våre partnere innen eiendomsmegling har egne portaler for booking med tilhørende garantier og dokumentasjoner for et optimalt og Desintrygt boligbytte. Vi skaper et trygt sanseinntrykk med sterk assosiasjon til et trygt bomiljø. I tillegg bidrar vi til at besøkende på visning kan uforstyrret visualisere sin nye tilværelse uten påvirking fra tidligere eiere.

Desintrygg-gif-loop.gif