Desintrygg_barnehage.png

SENK SKULDRENE

START PÅ NULL HVER DAG

Dra fra jobb når barn er hentet og vit at alle flater i barnehagen er desinfisert til dagen etter.

SPAR

MILJØET

Teknologien er naturlig og bærekraftig for planeten vår.

I tillegg er den vesentlig mer skånsom enn tradisjonell desinfisering (alkohol / kjemikalier) som sliter mye på inventaret.

SPAR

PENGER

Beregning månedsbesparelse,
inkl. leiepris: kr. 70-350.

Med en teknologi som frigjør tid, behandler alle flater og
reduserer utgifter på
desinfiseringsmidler kan vi
med trygghet si at
gevinstene er store.

 

SENK

SYKEFRAVÆR

Fasiten viser et fravær på

6-10% Barnehager på topp (SSB).

En stor del av årsaken
stammer fra luft og dråpesmitte. Beregninger viser at sykefraværet kan senkes med 1-2% med vår teknologi.

Desintrygg_Barnehage_lekeimunnen.png

ALLTID PÅ,

TAR ALLTID ALT

Med egenutviklede maskiner som er 8-10 ganger kraftigere en det som er tilgjengelig. Kombinert med rensesystem kan Desintrygg sine maskiner desinfisere alle flater i hele barnehagen i løpet av natten.

 

Ozon er en flyktig gass som kommer til over alt. Et svært godt verktøy når man skal desinfisere et lokale fylt av leker med masse kriker og kroker som går inn og ut av munnen på alle under 1 meter.

Maskinen renser kontinuerlig luften gjennom hele dagen og sørger for et friskt inneklima. Gjennom den beste filterteknologien fanges farlige partikler som sverer i luften i løpet av dagen.

AVLASTER ANSATTE

I barnehage er man ansatt for å ivareta barns trygghet, læring og vekst. Og med tilhørende kompetanse og interesser er det urimelig å forvente en god desinfisering. Fokus og overskuddet burde brukes på barna, og uroen som er tilknyttet desinfisering skaper en tøff hverdag for barna og de ansatte.

Med Desintrygg sin maskin forsvinner store deler av bekymringene og de anstte kan slippe det overordnede ansvaret for desinfisering.

 

Du trenger aldri spørre deg selv;

 

"Desinfiserte jeg den flaten før jeg dro?"

Desintrygg_frifrajobb.png

LEDENDE TRYGGHET

Ved levering følger gratis tilpasning/barnesikring av lokaler. Desintrygg har valgt å følge måleprinsippene av Ozon fra en svært seriøs og anerkjent romfartsaktør, NASA. I tillegg forplikter vi oss til norske myndigheters råd om Ozon. På denne måten kan en være sikker på at en kommer til en trygg, desinfisert barnehage som i tillegg lukter godt.

Desintrygg_Barnehage_Labs.png

For alles trygghet måler vi med markedets mest nøyaktige utstyr.

Desintrygg_barnehage_Garderobe.png

REN LUKT I BARNEHAGEN

Ett knappenålshode kan inneholde millioner av mikrober. Når det tilføres daglig mer fukt og bakterier enn det fjernes sier det seg selv at lukt og sykdom blir et tema. Ofte kommer dette fra utetøy som tørker og tarmbakterier som kommer på avveie. Dette skaper et vekstmiljø for muggsopp og bakterier i tillegg til å øke overlevelsestiden til virus. En daglig eliminering av disse mikrobene som avgir lukt vil skape et innbydende inneklima for barn, foreldre og ansatte.

Kontakt oss for ytterligere info eller bestilling.

Telefon: 22 46 03 00

Din henvendelse er mottatt, du hører straks fra oss.